Ontstressen

Méér grip krijgen op stressklachten!

ONTSTRESSEN

Hi! Ik ben psycholoog Hanan en ik ga in mijn ontstressprogramma al mijn geheimen met jou delen, zodat jij meer grip krijgt op jouw stressklachten.

Psycholoog Hanan Haddouch


Is dit herkenbaar voor jou?

😵Je voelt je gestrest.
😶‍🌫️Je hoofd voelt vol.
🤔Je kunt minder goed concentreren.
😶Het uitvoeren van je werk kost je steeds meer energie.
😵Je verliest het overzicht.
😨Je voelt een enorme druk.
🤫 Je wilt het graag goed doen, maar het lukt niet.
😴 Je voelt je uitgeput en wilt graag beter opladen.
😦Je weet niet wat je kunt DOEN om hier meer grip op te krijgen.
🥱Je voelt je heel vaak gewoon moe.

Wil jij

Grip krijgen op je stressklachten?

1
Begrijpen
Wil jij begrijpen hoe het komt dat jij je zo OP voelt? Het is okay dat het even niet gaat en dat je het niet allemaal in je eentje kunt uitvogelen. In mijn ontstressprogramma neem ik je mee in mijn online praktijk en krijg jij informatie, tips en tools mee die ik óók regelmatig aan mijn cliënten geef.
2
Aanpakken
Wil jij snappen hoe jij stress kunt aanpakken? De cursus is online en jij kan overal vandaan op je eigen tempo aan de slag gaan met de inhoud. Hoewel dit dus geen 1-1 therapie is, deel ik wel mijn volledige werkaanpak met jou!
Psycholoog Hanan Haddouch
Psycholoog Hanan Haddouch
3
Evidence & practice based
Soms zie je door de bomen het bos niet meer en heb je gewoon ook wat praktische informatie nodig. Daar ga ik je bij helpen. Je krijgt zowel wetenschappelijke informatie als praktische tips. Wil jij dus géén vage coach bullshit, maar wetenschap en mijn negen jaar werkervaring als burn-out behandelaar en psycholoog NIP als basis?
4
Praktisch aan de slag gaan
Wil jij ook praktisch aan de slag gaan? In het ontstressprogramma heb ik 6 opdrachten voor je die jou méér inzicht gaan geven. Alleen inzicht krijgen heb je natuurlijk niets aan, want het is daarna belangrijk dat je ook écht ermee aan de slag gaat. Hoe? Je werkt direct al aan je preventie!

Van begrijpen naar aanpakken!

Kies jouw ontstressprogramma

DIY programma

Je kunt ook ervoor kiezen om mijn online cursus te volgen zonder enige vorm van begeleiding. Je krijgt drie maanden toegang tot mijn online ontstressprogramma. Je hebt in totaal vier online modules die je gaat volgen met twee kennistesten en zes opdrachten.
Tarief: €500 ex btw.

Groepsprogramma

Drie maanden online ontstressprogramma, waarbij je iedere week aan de slag gaat. Je krijgt toegang tot het online ontstressprogramma met extra bonussen.
 
Data online bijeenkomsten herfstgroep: 1 september, 22 september, 6 oktober, 27 oktober, 17 november (18:00-19:00, online). 
 
Bonus:
✔ 5 online groepsbijeenkomsten van een uur, waarbij we als groep verder de verdieping in gaan.
Start: september 2022.
Max 5 deelnemers.
Tarief: €950 ex btw.
VOL=VOL.

Intensief 3 maanden individueel programma

In drie maanden ga je iedere week aan de slag met het online programma.
Bonus:
✔Je start met een stresstest en individueel intakegesprek. 
✔ Persoonlijk feedback op alle zes opdrachten.
✔ 5 individuele coachingsessies van een uur, waarbij de persoonlijke aandacht nog méér centraal staat.
Start: per direct.
Tarief: €2150 ex btw.

Wat brengt dit traject jou?

✅ Jij leert wat stress is en wat mogelijke gevolgen daarvan zijn.
✅ Jij leert wat het verschil is tussen overspanning en burn-out. 
✅ Jij leert meer over de symptomen van een burn-out.
✅ Je krijgt inzicht in eigen stressoren.
✅ Je herkent je eigen grenzen beter.
✅ Je krijgt een stappenplan mee om aan te sterken en om je stressklachten aan te pakken.
✅ Je gaat een preventieplan opstellen.
✅ Meer rust en duidelijkheid.

Meer rust en duidelijkheid!

Wat wordt er gezegd over het online programma

Ontstressen

Veelgestelde

Vragen

Waarom heb je een cursus gemaakt?

Psycho-educatie is key. Ik merk dat ik tijdens de sessies met mijn cliënten veel tijd besteed aan het uitleggen wat een burn-out is, welke componenten daarbij horen en het JDR-model. Daarnaast zie ik veel “fake” informatie op diverse (social)media kanalen. Hierdoor voelde ik mij zowel als burn-out behandelaar en spreker/mediapscyholoog gepusht om daar wat aan te doen

Wat is het niveau van de cursus?

Ik gebruik evidence based wetenschappelijke informatie en ik combineer dat met voorbeelden uit mijn praktijk. Los van wetenschappelijke modellen gebruik ik ook mijn eigen modellen. Het is dus een combinatie van evidence based en practice based. Voor het volgen van mijn online ontstressprogramma is HBO-WO denkniveau nodig.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt 3 maanden toegang tot de cursus na het aanschaffen ervan.

Wat kost het ontstressprogramma?
  1. DIY: €500 ex btw.
  2. Groepsprogramma: €950 ex btw.
  3. Intensief individueel programma: €2150 ex btw.
Wordt het vergoed door zorgverzekeraars?

Nee, dit is geen therapie. Mocht je als werknemer werken bij een organisatie, dan kun je wellicht wél het bedrag declareren als “opleidingsbudget” of laten financiëren vanuit het “EAP” budget. Ik adviseer je daarom om dit zelf bespreekbaar te maken met de HR-afdeling van je organisatie. Houd er rekening mee dat er géén speciale facturen opgesteld worden en dat jijzelf verantwoordelijk bent voor het in orde krijgen van de declaratie.

Wat heb ik nodig bij het volgen van de cursus?

Je hebt toegang tot de online leeromgeving vanaf je smartphone, tablet, pc of laptop. Daarnaast adviseer ik je om aantekeningen te maken en de oefeningen voor jezelf uit te werken. Je kunt dit zowel op papier doen, als op je laptop (denk wel aan duurzaamheid).

Kan mijn werkgever dit ook betalen?

JA! Wist je dat de reden van verzuim in een kwart van de gevallen te maken heeft met werk? Na een jaar is ruim 4,5 en 3,2 procent van de werknemers met psychische klachten, overspannenheid en burn-out nog niet (volledig) terug op het werk (TNO, 2020). De redenen voor verzuim hebben in 27% van de gevallen te maken met psychische klachten, overspannenheid of burn-out. Dat is veel! Gemiddeld gezien lijken mensen 56,8 dagen ziekgemeld te zijn, wat dus drie maanden is.

Veel werkgevers willen daarom hun steentje bijdragen aan de vitaliteit van hun personeel om uitval door stressklachten te voorkomen of herstel te bevorderen. De kans is daarom groot dat jouw werkgever de kosten voor jouw ontstressprogramma wil vergoeden! Moet je ze overtuigen? Cijfers liegen niet!

Ik kan niet kiezen, wat nu?

Twijfel je tussen het DIY-, groeps- of intensief individuele programma? Ik denk graag met je mee. Als je daarover kort wilt sparren kun je een afspraak met mij inplannen voor een virtueel theemoment via: https://psycholooghanan.24sessions.com/ontstressen

Wat zijn de data van de groepen?

Ik zal een junigroep hebben en een septembergroep met maximaal 5 deelnemers. VOL = VOL. De 5 groepsbijeenkomsten vinden allemaal online plaats op donderdagen van 18:00 tot 19:00

Mijn vraag staat hier niet bij, waar kan ik naartoe mailen?

Je kunt mailen naar cursus@psycholooghanan.nl.

Hoe meld ik mij aan?

Om je aan te melden voor het ontstressprogramma kun je mij mailen naar cursus@psycholooghanan.nl