Mediapsycholoog

Ik word regelmatig gevraagd om als mediapsycholoog mijn mening te geven over bepaalde vraagstukken door de Nederlandse pers. Inmiddels heb ik onder andere publicaties in Het Parool, Funx, Open Rotterdam, BNNVARA, Kidsweek, Linda.nl, Flow magazine (artikel domweg gelukkig in je eentje), ELLE (artikel Like a Pro), Nu.nl en meerdere publicaties in NRC.

Daarnaast heb ik op dit moment een samenwerking met diverse schrijvers en Boom uitgevers voor het verloten van psychologie (zelfhulp)boeken aan mijn volgers op mijn sociale media kanalen Instagram en TikTok.

Iedere week geef ik psycho-educatie en tips om mentaal gezond(er) door de coronacrisis heen te gaan. Dit noem ik Therapy Tuesday. Daarnaast plaats ik soms een online (kennis)quiz en zelftesten voor volgers om in te vullen. Hiermee hoop ik psychologische zorg laagdrempelig te maken en een mentaal fitter (online)community te bouwen.

Samenwerken?
Stuur me een e-mail naar contact@psycholooghanan.nl. Ik ben altijd op zoek naar extra samenwerkingen om een stukje bij te dragen aan de mentale gezondheid van mijn online community.