Sessies met Hanan

Online sessies

Therapie en coaching, waar je ook bent

Online sessies doen we via videobellen op een AVG-proof platform. Dit is mogelijk vanaf je laptop, computer, tablet of smartphone. Ieder sessie duurt 50 minuten en daarvoor krijg je een persoonlijke link toegestuurd voor de uitnodiging van een videosessie met een gepersonaliseerde toegangscode. Je kunt de link openen met Google Chrome, Firefox, Safari11+ of via de app 24sessions. Er wordt vervolgens gevraagd om de sessiecode in te voeren om het videogesprek te kunnen betreden. Daarna kun je controleren of het geluid, je microfoon en camera goed werken. Vervolgens kunnen wij starten met een sessie en plannen we daarna weer een vervolgafspraak in. De inhoud en aanpak van online sessies zijn hetzelfde als bij de reguliere sessies in de praktijk. Het is tevens mogelijk om in het chatgedeelte van het videogesprek documenten te sturen en te chatten.

Met welke hulpvragen kun je bij mij terecht?
  • Burn-out (preventie en behandeling).
  • Overspanning.
  • Stressklachten.
  • Paniekaanvallen.
  • Bevorderen bevlogenheid.
Hoe maak ik een afspraak voor een intakegesprek?

Ik neem op dit moment geen nieuwe particuliere cliënten aan.

Hoe maak ik een afspraak voor een vervolgsessie?

Huidige cliënten kunnen zelf een online afspraak inplannen, met direct toegang tot mijn online agenda. 

Wat zijn de voordelen van online sessies?
  • Tijdsbesparing.
  • In je eigen vertrouwde omgeving.
  • Diverse meta-analyses tonen aan dat het een effectieve methode is.
Worden de sessies vergoed door zorgverzekeraars?

Nee, de sessies worden niet vergoed. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars, wat dus ook betekent dat je privacy nog méér wordt beschermd. 

Hoe wordt er gefactureerd?

Je krijgt een maandfactuur toegestuurd die je vervolgens binnen 14 dagen dient te betalen. De facturen worden veelal aan het begin van de volgende maand gestuurd, De algemene voorwaarden zijn hier te lezen. 

Hoe annuleer of verplaats ik een sessie?

Via de gepersonaliseerde toegangscode van je sessie op 24sessions kun je ook je sessie verplaatsen of annuleren. Zorg er wél voor dat je dit vóór 24 uur doet om te voorkomen dat je annuleringskosten krijgt (no show of late annulering = €90).