Informatie

Klachten 

Klachten die ik behandel zijn:

  • Burn-out (preventie en behandeling)
  • Overspanning 
  • Stress reguleren
  • Relatieproblemen (individueel)
  • (Negatief) zelfbeeld
  • Angstklachten

Intakegesprek en sessies

We proberen zo snel mogelijk een intakegesprek te plannen en mijn wachtlijsten zo kort mogelijk houden. Een intakegesprek duurt 60 minuten en overige sessies duren 50 minuten. Het intakegesprek kun je zien als een kennismakingsgesprek. We hebben het over de aanleiding van je zoektocht naar een psycholoog, je klachten, je achtergrond, je werk, je naasten en nog allerlei achtergrondkenmerken. We stellen doelen op waar je graag aan zou willen werken tijdens de sessies en evalueren hoe je het intakegesprek vond gaan (om tevens te bepalen of je dus bij mij op de juiste plek bent).  Bij de vervolgsessies gaan we meer de diepte in en soms gaat dit ook gepaard met bepaalde opdrachten buiten de sessies om. Het is wellicht ook fijn om te weten dat je niet direct vast zit aan een hoeveelheid sessies. Ook na het afronden van een traject ben je ook nog welkom om terug te keren voor de behandeling van andere klachten.

Kosten en verzekering

Zowel de kosten voor een intakegesprek als de overige psychosociaal consults en coachingsessies kosten € 90. Dit is voor een duur van 50 minuten.  Voor sessies buiten kantoortijden om wordt er een tarief gehanteerd van € 125.  Op verzoek is het tevens mogelijk om sessies aan te vragen die langer duren.  Er is btw-vrijstelling van toepassing op mijn zorgdiensten. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars, waardoor sessies bij mij niet vergoed worden. Betalingen verlopen na de consulten via een maandfactuur. 

Privacy

Als psycholoog heb ik een beroepsgeheim en dit wil zeggen dat er geen informatie aan derden wordt verstrekt voor ik jouw uitdrukkelijke toestemming heb.  Voor het opstellen van een adviesrapport voor een werkgever, bedrijfsarts of advocatenkantoor dien je eerst een machtigingsformulier in te vullen en aan mij te overhandigen. Meer informatie  over privacywetgeving kun je opvragen bij het NIP, de beroepsvereniging voor Psychologen: www.psynip.nl.

Maken van een afspraak

In verband met COVID-19 neem ik geen nieuwe cliënten meer aan voor face to face sessies in Rotterdam. Op dit moment zullen alle intakes en vervolgsessies plaatsvinden via videosessies. Om met mij een afspraak te maken kun je mailen naar contact@psycholooghanan.nl, bellen naar 085 – 016 14 09 of een online afspraak inplannen via https://psycholooghanan.24sessions.com/ .

Annuleren van een afspraak

Natuurlijk kan het gebeuren dat een eenmaal gemaakte afspraak later niet goed uit blijkt te komen. Laat me dit op tijd even weten, minimaal 24 uur van te voren. Wanneer een sessie later wordt afgebeld zal deze in rekening worden gebracht.

Online sessies met psycholoog Hanan