Cursus

Cursus

Ik werk al 8 jaar als burn-out behandelaar en mijn aller grootste frustratie is hoe weinig mensen weten (evidence based) over burn-out. Tijdens de sessies ben ik iedere week zoveel bezig met psycho-educatie over burn-out, dat ik heb besloten mijn (wetenschappelijke) kennis en ervaring te bundelen tot een online leermodule.

Burn-out komt vaak voor en de coronacrisis helpt daar ook niet bij. Stressklachten komen niet alleen voor bij werkenden, maar ook bij young professionals, studenten én jongeren. Met deze cursus wil ik jou meer leren over wat een burn-out dus wél is (psycho-educatie), zodat je daarmee tools kunt creëren om mogelijk uitval te voorkomen. Het zal een combinatie zijn van wetenschappelijke informatie over burn-out, voorbeelden vanuit de praktijk en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. 

De cursus is voor iedereen die zowel méér wilt leren over wat een burn-out is, als tips zou willen krijgen ter preventie van een burn-out. Zelfdiagnoses zijn hierbij niet toegestaan. Het is enkel gericht op psycho-educatie. De cursus is tevens bruikbaar voor mensen die op dit moment behandeld worden voor een burn-out, alsmede ter preventie van een terugval.

In kwartaal 1 2022 zal ik mijn online burn-out cursus lanceren. Het tarief voor het aanschaffen van de cursus is €225,- en de inhoud van de cursus wordt nader bekend gemaakt!

Wil je achter de schermen zien hoe ik hiermee bezig ben? Volg mij dan op Instagram: @psycholooghanan. 

WIl jij je alvast aanmelden voor de cursus? Mail dan het team naar cursus@psycholooghanan.nl

Groetjes, 

Psycholoog Hanan