Hanan Haddouch, MSc.

Hanan Haddouch, MSc.

Psycholoog Hanan

Kernwoorden die mij beschrijven als psycholoog en spreker zijn: open, sensitief, direct, eerlijk, doelgericht en praktisch.  Ik word vaak omschreven als iemand met een vrije geest die erg allergisch is voor in hokjes denken. Een paar dagen per week werk ik online als zelfstandig psycholoog met hoofdspecialisme stress en burn-outklachten. De overige dagen van mijn werkweek ben ik actief als spreker. Inmiddels heb ik al meer dan 30 landen bezocht en kan ik het reizen combineren met mijn werk. Privacy is altijd mijn hoogste prioriteit, waarbij ik gebruik maak van VPN en AVG-proof werk platformen voor de sessies (Zivver voor facturen en 24sessions voor de sessies). 

Om ervoor te zorgen dat ik hoog in mijn energie blijf, heb ik een aantal hobby's die mij veel energie geven. In mijn vrije tijd surf, zwem, bak, fotografeer, film en reis ik graag.  Ik leer graag meer van en over andere culturen en probeer die wereldkennis ook altijd weer terug te halen naar Nederland. Ik woon samen met mijn man en dochter in Amsterdam en in februari ben ik 34 jaar geworden. 

Opdrachtgevers

Ik heb op diverse manieren samengewerkt met: Unilever, Gemeente Papendrecht, Gemeente Den-Haag, Openbaar Ministerie, FunX, QS Gezondheidsmanagement BV, ICAS Nederland BV, Felix Meritis en Albert Heijn.

Certificaten

Cambridge Advanced (C1)
Basiskwalificatie didactische bekwaamheden. VU.
Stress en ademhaling op het werk. RINO.
Als therapeut afgestemd blijven in spanningsvolle momenten. Hoe doe je dat? RINO.
KOP - Kortdurende psychologische interventies. RINO.
Eetstoornissen bij volwassenen. RINO.
Basiscursus psychopathologie. RINO.

Samen een vitaler community bouwen

Psychologische zorg en een gezonder leefstijl bespreekbaar en laagdrempelig maken!

Drie manieren van samenwerken.

Volgers @psycholooghanan
0 +
Vrouw
0 %
Burn-out behandelaar
0 jaar
volgers 18-44 jaar
0 %

Hoe zorg ik er zelf voor dat ik zo bevlogen blijf?

Veel plezier ervaren, werk-privébalans en goed mijn grenzen bewaken!